fbpx
Xserach-outer

Slik fungerer det

Det er enklere enn du tror!

Hva får du?

Arvforalle er et sikkert planleggingsverktøy for å forberede din arv og dine siste dager så du kan være trygg på at dine arvinger får et så problemfritt generasjonsskifte som mulig og at dine ønsker for dine siste dager blir formidlet til de som trenger det.

Du vil med din Arvforalle-konto enkelt generere de tre viktige dokumentene du trenger: Testamente, Fremtidsfullmakt og Helsedirektiv slik at de som skal ta beslutninger for deg i tilfelle er så godt informert som mulig. Dersom du kan har mer komplekse familie strukturer og individuelle verdier så vil vi tilby deg juridisk, økonomiske og medisinske råd gjennom våre eksperter. Du kan enkelt booke time til fast pris for videokonferanse eller en konferansesamtale med våre konsulenter.

 


Bestilling

Hvor mye tid tar det?

Arvforalle har en enkel og effektiv arbeidsflyt, så det tar bare noen timer å sikre at de viktigste tingene er på plass og sikret med gyldige juridiske avtaler.

Enkle trinn for å fylle ut nødvendig informasjon i skjemaene samt å registrerer den nødvendige informasjon og laste opp de papirene som er nødvendig, sikrer at du kan jobbe med kontoen din når du har tid og motivasjon.

Du kan jobbe når du selv ønsker og på noen timer kan du være ferdig eller ha kommet veldig langt, litt avhengig av hvor komplekse familieforhold og eierforhold du har. Kom i gang i dag, og vi vil veilede deg gjennom prosessen med å få ditt liv organisert!

 


Bestilling

Hva koster det?

Arvforalle koster kr 1990, – for det første året. Da vil du ha alle de viktigste juridiske dokumentene i orden og mulighet til å dokumentere viktige informasjon om deg selv.

Etter det første året betaler du en årlig serviceavgift på kr 199, – for å sikre lagring av dataene dine.
Hvis du vil endre noe, aktiverer du endringer i kontoen din for kr 499, -.

Våre juridiske og helse eksperter overvåker eventuelle endringer i nasjonal lovgivning, og vi vil sende deg jevnlige meldinger om det er nye regler som vil trenge din oppmerksomheten. På denne måten kan du være trygg på at dokumentene dine alltid er gyldige og oppdatert.

 


Bestilling

Hva om jeg trenger noen til å diskutere med?

Vi tilbyr deg en personlig rådgivningstjeneste gjennom våre webinars, opplæringsvideoer og videokonferanse. Vi tilbyr deg våre erfarne advokater, leger og andre rådgivere som du enkelt kan snakke med hjemmefra via telefon eller video. Du kan enkelt bestille et telefon- eller videomøte til avtalt tid.

Vi er her for deg.Jon Bugge

Partner
Leder Forretningsutvikling, IT og DriftAnni Onsager

Partner
Leder Helse, Økonomi og MarkedJens Kobro

Partner
Leder Juridiske Tjenester