fbpx
Xserach-outer

FAQ

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om vår tjeneste.

Hvordan kan jeg være trygg på sikkerheten for min dokumenter?

Hvordan fungerer tilgangskontroll mens jeg lever?

Din konto er personlig men du kan selvsagt dele utskrifter med hvem du vil. Dersom du ikke lenger er samtykkekompetent (dement, koma etc.) og har laget en fremtidsfullmakt vil fullmektigen få tilgang til din konto etter fremleggelse av erklæring fra din lege. Fremtidsfullmakt er et av dokumentene du får som kunde av Arvforalle og løser mange av de vanskelige praktiske sakene som kan dukke opp hvis du ikke lenger er i stand til å ta kvalifiserte og gode valg.

Hvordan fungerer tilgangskontroll når jeg ikke selv er i stand til å ivareta mine interesser, eller etter jeg har gått bort?

Din konto er personlig men du kan selvsagt dele utskrifter med hvem du vil. Dersom du ikke lenger er samtykkekompetent (dement, koma etc.) og har laget en fremtidsfullmakt vil fullmektigen få tilgang til din konto etter fremleggelse av erklæring fra din lege. Fremtidsfullmakt er et av dokumentene du får som kunde av Arvforalle og den løser mange av de vanskelige praktiske sakene som kan dukke opp hvis du ikke lenger er i stand til å ta kvalifiserte og gode valg for din situasjon. Etter din død vil dine data bli tilgjengelig for etterlatte etter fremleggelse av dødsattest.

Hvilke garantier har jeg for at avtalene er juridisk bindende?

De juridiske dokumentene som vi vil gi deg i din Arvforalle-konto, er validert av våre partneradvokater, som er høyt anerkjente og eksperter innen deres felt. Som juridisk partner til Arvforalle, sorterer dokumentene under partner-advokatforsikringene hvis det skulle være rettslig tvist om dokumentene.
Husk at du selv er fullt og helt ansvarlig for valgene du gjør og at de formelle kravene for eksempel mht. vitner er gjort slik vi har beskrevet, Arvforalle tar ikke ansvar for konsekvenser av feil innhold eller valg hver enkelt bruker gjør. Les mer i våre vilkår og personvernretningslinjer.

 


Bestilling
 

Priser og vilkår

Din Arvforalle-konto koster kun kr 1990, – for det første året. Etter det første året betaler du et årlig serviceavgift på kr 199, – for å sikre tilgang og sikker lagring av dataene dine om du ønsker det. Dette inkluderer påminnelser og informasjon til både deg og dine pårørende.
Hvis du vil endre noe, aktiverer du endringer i kontoen din for kr 499, – og har da full tilgang til ubegrenset antall endringer i 12 måneder.
Våre juridiske og helseeksperter overvåker eventuelle endringer i nasjonal lovgivning, og vi vil sende deg jevnlige meldinger om det er nye regler som gjelder og vil trenge oppmerksomheten din. På denne måten kan du være trygg på at dokumentene dine alltid er gyldige og oppdatert. Se våre vilkår her.

Hva skjer hvis jeg slutter å betale?

Hvis du stopper kontoen din, beholder vi kontoinnholdet ditt i 6 måneder etter siste betaling. Vi vil mot slutten av denne perioden sende deg en påminnelse på e-post om at innholdet ditt etter dette blir slettet, i tråd med våre personvernvilkår. Hvis du bestemmer deg for å aktivere kontoen din på nytt innen 6 måneder, vil alt innhold være tilgjengelig for deg igjen.

Tekniske spørsmål

Har du spørsmål på dette området, kan du sende oss en email på kontakt@arvforalle.no og du vil få svar fra en av våre teknikere.

Hva finnes av brukerstøtte?

Du kan kontakte vår Support/ Helpdesk 24/7 fra hele verden ved å bruke vår chatbot, eller ved å sende oss en e-post. Du kan også avtale en videokonferanse med teamet vårt hvis du er kunde av Arvforalle.

Hvordan bestiller jeg videotjenester?

Vårt sikre videokonferanse-system er tilgjengelig på alle flater; PC, MAC, nettbrett og smarttelefoner med tilgang til internett. Du vil få tilgang til gratis videoopplæring, webinarer m.m., når du er logget inn på din konto. Dersom du vil kjøpe annen individuell rådgivning, vil systemet enkelt veilede deg gjennom dette.

Er du vår nye samarbeidspartner

Arvforalle vil gjerne samarbeide med andre for å gi unike kundefordeler. Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan tilby enda bedre service til våre kunder.
Ta kontakt med oss ​​på kontakt@mrvforalle.com eller ring en av våre partnere:

 

Jon Bugge Tlf: +4745208404
Anni Onsager Tlf: +4793434111
Jens Kobro Tlf: +4790604020

Bestilling