fbpx
Xserach-outer

Vårt team

Arvforalle er en norsk tjeneste – møt vårt team!

Vi er tre norske partnere som har opplevd hvor strevsomt det er når noen du er glad i mister evnen til å ta vare på seg selv eller går bort. Vårt oppdrag ble derfor å lage en tjeneste som gjør det enklere og samtidig både rimeligere og sikrere for deg. Vi i Arvforalle-teamet har som mål å levere deg det beste systemet for sikre og forberede deg og dine nærmeste for plutselige hendelser, din siste del av livet og for generasjonsskifte.
Vi har alle tre en lang yrkesbakgrunn og bred erfaring som ledere og fagpersoner i næringslivet. Vi vil gjerne høre fra deg hvis du har forslag til hvordan vi kan forbedre tjenestene, eller hvis du har spørsmål.

Jon Bugge

Partner
Leder Forretningsutvikling, IT og Drift

Anni Onsager

Partner
Leder Helse, Økonomi og Marked

Jens Kobro

Partner
Leder Juridiske Tjenester

Vilkår, sikkerhet og personvern

Vi går aldri på akkord med sikkerhet og tilstreber de beste systemer for å sikre din informasjon. Vi vet at det viktigste for deg er at du alltid kan stole på oss.

Du får alltid spørsmål og mulighet til å se vilkår og regler før du deler data og kjøper våre tjenester.

Når du kjøper tilgang til vår tjeneste så har vi laget et sett av vilkår som du kan lese her .

Vi har også etablert sterke rutiner for personvern og har meget strenge sikkerhets løsninger og for å få tilgang må du alltid logge deg inn med samme sikkerhetsnivå som i banken. Du kan lese mer om både personvern og sikkerhet her.

Samfunnsansvar

I tillegg til å ivareta alle de regler og retningslinjer samfunnet har satt opp for bedrifter, har vi også laget et internt sett av etiske retningslinjer for alle våre handlinger. Du finner mer informasjon her Vår visjon er å hjelpe alle til å sikre sine siste dager og sørge for et problemfritt generasjonsskifte.

Det skal vi gjøre ved å vektlegge våre verdier – brukervennlig, sikkert og innovativt-
slik at alle skal oppleve en høy grad av service og vennlighet i møte med vår organisasjon og våre systemer. Alt vi gjør skal leveres på høyeste mulig sikkerhetsnivå og i tråd med alle lover og regler. Vi skal hele tiden søke etter nye muligheter for å forbedre vår leveranse i tråd med vår visjon. Og ikke minst skal vi alltid levere det vi lover.

Vår visjon

Vi vil hjelpe alle til å sikre sine siste dager og sørge for et problemfritt generasjonsskifte.

Våre verdier

Brukervennlig

Alle skal oppleve en høy grad av service og vennlighet i møte med vår organisasjon og våre systemer.

Sikkert

Alt vi gjør skal leveres på høyeste mulig sikkerhetsnivå og i tråd med alle lover og regler. Vi skal alltid levere det vi lover.

Er du vår nye kollega

Vi er alltid på jakt etter nye dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere som ønsker å yte god service på nye måter innen vårt område. Ta gjerne kontakt og la oss få vite om du er en av dem.

Ta kontakt med oss på kontakt@arvforalle.no .
Telefon

+47 45 20 84 04


E-post

kontakt@arvforalle.no